CONEIXES A TURIA?

Personalment no tenia el plaure de conèixer a Turia fins a aquest estiu. Veient l'èxit de vendes que té vaig decidir endinsar-me i conèixer-la a fons. Em vaig comprar una Turia en color marí. El seu taló de 5 centímetres ja m'anava bé amb la meva alçada així que imaginava que podria anar perfectament d'acord amb el meu estil.

Turia és una espardenya de seda, la talonera està descoberta i va subjecta al peu per dues gomes. És un model semblat a TARBES però amb les gomes més fines. Quan em vaig posar l'espardenya per primera vegada el que vaig notar és l'extrema suavitat que la seda li atorga al calçat, semblava que anava descalça, per no parlar de la rapidesa de calçar-la. Finalment ha estat un dels models més utilitzats pel mi aquest estiu així que li dono la benvinguda al meu armari ja que TURIA va a ser un altre dels meus clàssics per excel•lència.

Per als amants del taló baix, el model NEUS és exactament igual a TURIA però sense el taló de 5 cm. NEUS és un altre èxit de vendes encara que jo encara no ho he provat, segueix agradant-me més el taló mitjà que anar totalment plana, però si finalment em decideixo ja us explicaré que tal l'experiència !
 

Posted by Cristina  |  15/09/2013
Tornar enrere

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí